Dubai, UAE
sales@classicpowerbatteriestrading.com
+971 4 380 4771

Kunst van orale seks

In de moderne sekswereld is het gebruikelijk om openlijk te spreken: wat te dragen op de eerste date, hoe te beschermen en wat te gebruiken van afrodisiaca, maar let niet op het proces zelf. In ons artikel zullen we over zo’n soort strelen praten als orale seks. Immers, hoe meer vrouwen de kunst van orale seks winnen, hoe groter de kans dat mannen een echt plezier van het proces krijgen.

Elke vrouw weet dit!

Alle mannen ervaren orgasmes alleen dankzij hun hersenen, dus de vrouw moet hem helpen en laten zien hoeveel ze alles wil. Als ze over zijn uiterlijk laat zien dat orale seks voor haar – de plicht die haar niet het meest absoluut geen plezier brengt, dan zullen de indrukken van dergelijke seks erg gesmeerd zijn. Een man moet zeker bekend zijn dat alleen een vrouw dit allemaal heel veel wil.

Wat kan onaangenaam zijn voor een man?

BERICHTJE STUREN Tanden met seksueel lid kan een onaangename man zijn. Dit leidt niet alleen af, maar levert ook pijnlijke sensaties.

Tijdens orale seks moeten alleen lippen en taal worden betrokken. Natuurlijk zijn sommige likes gemakkelijk te eten, maar het is nog steeds wenselijk om ze door de lippen te doen (stoten tanden met lippen).

Techniek van orale seks

Als een vrouw volledig wordt om een ​​sex-lul in zijn mond te nemen, dan is het prima, maar helemaal niet. Het meest gevoelige deel is het hoofd, je kunt ermee beginnen, geleidelijk wordt steeds meer overslaan. Vergeet de taal niet met behulp van allerlei technieken. Selecteer tijdens het proces een ritme die van de man zal genieten. Hier heb je een individuele aanpak nodig: soms trage bewegingen exciteren sterker dan snel en energiek. Het proces hecht echter aan het opgegeven ritme, het proces moet ook worden gediversifieerd – likken, kus (in één woord om fantasie te tonen). Veel mannen vinden echt leuk, als er ook de handen zijn. Probeer met handstimulatie te beginnen en maak vervolgens verbinding met de bewegingen.

De kunst van orale seks en reïncarnatie

Het blijkt dat alle mannen graag pornografische films bekijken vanwege hun verhaal. Word een actrice van porn: Geef een gepassioneerde kus, ga naar je knieën en zet orale strelingen op in een onverwacht moment of zelfs op een onverwachte plaats. Sommige vrouwen willen niet aan het einde van het sperma met hen in hun mond, maar ze kunnen zich niet eens voorstellen hoe mannen erover dromen! Sperma is niet noodzakelijkerwijs ingeslikt – het kan gespannen zijn in de badkamer.

Nou, als het onmogelijk is, laat een man klaarkomen voor het lichaam – dit zal ook veel sensaties toevoegen. Seksueel leven moet divers zijn. Wees uw partnermogelijkheden niet om nog meer plezier te krijgen. De kunst van orale seks beheersen, zul je waarschijnlijk je relatie vernieuwen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *